Gå till innehåll
Kramfors Ridklubb
Kramfors Ridklubb

Clinic och träning för Maria Gretzer på höstlovet!

Kramfors Ridklubb har nöjet att få anordna hoppträningar och en clinic tillsammans med Maria Gretzer. Hoppclinic 30/10 och hoppträningar i grupp 30-31/10. Varmt välkomna att boka din plats på clinicen och anmäla till träningarna!

Vi välkomnar Maria Gretzer till Kramfors Ridklubb! Maria är hoppryttare, tränare och expertkommentator för Radiosporten!

Maria blev historisk 1991 då hon som första svensk vann en individuell världscupfinal! Hon har ridit tre OS och var själv aktiv i svenska landslaget i hoppning i 15 år innan hon senare blev förbundskapet för det Svenska hopplandslaget. Hon har därefter även varit förbundskapten för det Svenska landslaget i fälttävlan.

Hon har ett flertal meriter så som Grand prix-segrar och en individuell sjätteplacering vid OS i Barcelona 1992. Hon även har utsetts till Årets Hoppryttare vid Svenska Ryttargalan vid ett flertal tillfällen. Maria är fortfarande aktiv ryttare samt att hon även arbetar som expertkommentator åt Radiosporten, vilket kanske är det sammanhang vi oftast hör henne i numera!

Clinic måndag 30 oktober kl 19:00
Clinicen rids i två grupper om tre ekipage per grupp. Den ena gruppen kommer att bestå av yngre hästar och den andra gruppen kommer att bestå av hästar med mer rutin på tävlingsbanorna. Cafeterian kommer självklart att hållas öppen under kvällen.

Biljetter
Biljett clinic 200 kr/person
Köp din biljett till clinicen genom att swisha Kramfors Ridklubb på 123343 06 83. Ange för- och efternamn samt ”clinic”. Maila sedan kansli@kramforsridklubb.com med en printscreen på din betalning.
Är du intresserad av att rida på clinicen, kontakta oss på: kansli@kramforsridklubb.com och beskriv både dig själv, din häst och utbildningsnivå.

Hoppträningar 30-31 oktober
Maria kommer att hålla i hoppträningar dagtid under måndag och tisdag. Träningarna kommer att hållas i grupper om fyra och varje grupp rider i 90 minuter. Totalt fyra grupper per dag.

Till dig som vill träna, kontakta oss på: kansli@kramforsridklubb.com och beskriv dig själv, din häst och utbildningsnivå. Ange även storlek på ponny om du rider ponny.

Kostnad 1200 kr/pass

Varmt välkomna till oss!

Sponsorer till träningarna och clinicen:


Monas Klädbutik
Moshus Prinsen
Mekonomen Kramfors
Hotell Höga Kusten
EAG Rental Kramfors
Salong Pia
ZacZess
BN:s Motor AB
Mjälloms Tunnbröd
Krafft
Kramfors Karosseri AB
TindraSophie
Kramfors Lantmagasin AB
Bolist Nylands Järnhandel
Salong Lena Grannas
Dallas Resaturang
Karin - Life butiken Kramfors
Per's Andra Bullar
Vidilab
Hotell Hallstaberget
Mama Opa's Coffee
Pelles Burgare Kramfors
Colorama Kramfors
Grinda Gård i Kramfors AB
Restaurang LAT
Henrikssons Blommor & Rum
Pizzeria Jakten
TräTeam

 

Publicerad: 2023-09-21

Senast uppdaterad: 2023-10-23

Författare: Kramfors Ridklubb

Sponsorer

Adress

Björknäsvägen 26
872 32 Kramfors


Bankgiro: 980-0640
Organisations nr: 888400-3743

Föreningen bildad: 1978-11-23

Kontakta oss

Ridskolan:
0612-301 06 (vardagar)
info@kramforsridklubb.com


Fakturakansli:
0612-131 90 (mån-tors. ca 10-15.30)
kansli@kramforsridklubb.com